Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

822207
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
192
281
733
820851
2790
2827
822207
Jūsų IP: 3.142.53.68
Laikas: 2024-04-26 13:58:09
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

KOVAS - mėnuo BE PATYČIŲ

kovas samoningumo menuo.jpg 300x0 q100 subsampling 2 LargeKovo mėnuo – tai Sąmoningumo didinimo mėnuo BE PATYČIŲ. Visą kovo mėnesį Nevarėnų mokyklos bendruomenė vykdė veiklas, skirtas patyčių prevencijai ir kitokio žeminančio elgesio stabdymui.

Vaikai piešė piešinius, mokytojai ir specialistai organizavo klasės valandėles. Pradinių klasių mokiniai sužinojo, kas yra patyčios, kaip svarbu būti draugišku. 3 ir 4 klasių mokiniai dalyvavo virtualiame susitikime su lektore A. Beržanskienė. Pamokėlės metu susipažino su patyčių samprata, kaip spręsti iškilusias problemas.

Penktokai su klasės auklėtoja žiūrėjo edukacinius filmukus ir diskutavo tema: ,,Renkuosi nelikti stebėtoju“. 6 ir 7 klasių mokiniai sužinojo, kaip formuoti neigiamą nuostatą į patyčias. Paskaitą organizavo lektorė A. Beržanskienė.

Įdomią ir informatyvią paskaitą 8 ir 9 klasių mokiniams virtualiai skaitė ,,Vaikų linijos” lektorė E. Balčiūtė. Mokiniai daug naujo sužinojo apie elektronines patyčias. Na, o dešimtokai apie elektronines patyčias diskutavo su mokyklos psichologo asistente I. Kuprijanoviene.

Norime pasidžiaugti, kad moksleiviai aktyviai piešė piešinius. Šeštokai kūrė frazes apie patyčias. Mokinių savivalda sukūrė apibendrinamąjį filmuką.

Akcija mokiniams ir mokytojams suteikė daug emocijų, pamąstymų, kaip nederėtų elgtis. Socialinės pedagogės mokiniams akcentavo, kad draugiškumas ir tolerancija, tai gerų ir sveikų santykių pagrindas bendruomenėje.

                                                  Socialinė pedagogė Lina Barauskienė

 

Samoningumo_menuo_2021

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.