Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

819140
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
32
195
377
818119
2550
10179
819140
Jūsų IP: 54.160.243.44
Laikas: 2024-03-28 21:32:41
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Naktinis tinklinis Nevarėnuose

20190707 001624 600x450Liepos 6-oji- Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena. Minint šią šventę, kiekvieno lietuvio pareiga yra sugiedoti Tautišką giesmę bet kuriame Pasaulio kampelyje, o kiekvieno Nevarėnų gyventojo - sudalyvauti naktinio tinklinio turnyre, kuris rengiamas jau šeštą kartą. Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, tokios varžybos buvo rengiamos miestelio poilsiavietėje – Šilaunėje. Ten netrūko nei geros nuotaikos, nei įtemptos kovos.

Saulėtas šeštadienio vakaras į tinklinio varžybas pritraukė 5 dalyvių komandas ir daugybę žiūrovų. Prieš pradedant kovas sveikinimo žodį tarė Nevarėnų kultūros centro vadovas Albinas Šmukšta bei renginio organizatorius ir sporto specialistas Tomas Petrikauskas. Abu palinkėjo smagiai praleisti laiką draugų bei senų pažįstamų apsuptyje bei, žinoma, iškovoti kuo daugiau pergalių.

Visiems dalyviams šiek tiek apšilus, prasidėjo burtų traukimas. Kaip ir buvo minėta, varžybose dalyvavo 5 komandos: „Lunatic“, „UPS“, „Seniūnaitis“, „Jaunuoliai“ ir „Turbulencija“. Kiekviena iš komandų turėjo progą išmėginti savo pajėgumą su kiekvienu varžovu. Aišku, tai lėmė, kad visų varžybų metu netrūko nei įnirtingų dvikovų, nei netikėtumų. Po pirmų 4 rungtynių, lygiai 21 valandą, su visais Pasaulio lietuviais Šilaunėję buvę nevarėniškiai sugiedojo Tautišką giesmę. Vėliau kovos tęsėsi. Galiausiai paaiškėjo, kad 5-ąją vietą užėmė komanda „Seniūnaitis“, 4-ąją - „UPS“, 3 -ąją- „Jaunuoliai“, 2-ąją- „Lunatic“, o nugalėtojais tapo „Turbulencija“.

Pasibaigus varžyboms dar kartą sveikinimo žodį tarė sporto specialistas Tomas Petrikauskas, kuris džiaugėsi, kad Nevarėnų miestelis yra vienintelis rajone, kur rengiamuose tinklinio turnyruose dalyvauja tik vietiniai gyventojai. Nugalėtojams buvo išdalintos taurės ir medaliai, o rėmėjams - padėkos dovanos. Džiaugiamės visų dalyvių ir žiūrovų indėliu rengiant šias ir kitas varžybas mūsų miestelyje, o ypač didelį ačiū tariame Tomui Petrikauskui ir rėmėjams.

 

Viktorija Šimkutė

 

  

 

                                                                                                                                      




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.