Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

819140
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
32
195
377
818119
2550
10179
819140
Jūsų IP: 34.228.168.200
Laikas: 2024-03-28 21:07:35
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Išvyka į "Specialybių mugę" Telšiuose

specmugeLapkričio 27 dieną mokyklos abiturientai kartu su auklėtoja Inga Budginiene bei dešimtokais vyko į „Atžalyno“ pagrindinę mokyklą – ten savo mokymo programas pristatinėjo daugelis Lietuvos aukštųjų mokyklų.

Po įžanginio organizatorių žodžio, išklausėme patarimus, kaip iš tikrųjų reikėtų rinktis specialybę. Pasirodo, tai daryti reikia ne pagal besisekančias, o pagal mėgstamas pamokas; apsispręsti dėl profesijos turėtų padėti dalykai, kuriuos darydami mažiausiai pavargstame – reiškia, gabumai tokiai disciplinai įgimti, bus malonu ir nenuobodu mokytis to toliau.

   Išgirdę bendrą informaciją, suskubome į kabinetus – kiekviename jų konkrečios aukštosios mokyklos atstovai supažindino moksleivius su savo įstaigomis bei jų vykdomomis mokslo programomis. Kalbėta ir apie bendrabučius, stipendijas, įsidarbinimo galimybes, atsakinėta į mokinių užduodamus klausimus.

Sužinojome daug naudingos informacijos, kuri tikrai pravers ateityje, juk ne už kalnų – brandos egzaminai, atversiantys abiturientams vienų ar kitų mokyklų duris.

 12-os klasės mokinė Greta Piktužytė

 




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.