Company Logo

1,2 procentų parama

Ugdymas karjerai

Mokyklos muziejus

Lankytojai

821789
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praėjusią savaitę
Šis mėnuo
Praėjęs mėnuo
Iš viso
55
151
315
820851
2372
2827
821789
Jūsų IP: 18.222.120.133
Laikas: 2024-04-25 09:08:30
Visitors Counter

Elektroninis dienynas

LIONS QUEST

NŠA

Sveikatiada

Vaikų linija

Tėvų linija

Vyturys

„Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka“

Mokyklų aprūpinimas

Bendradarbiavimas

Priešmokyklinukų išvyka į „Telšių uodegėlę“

foto3 3 Copy  Lapkričio 16 d. priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai su mokytoja D. Čirikiene ir mokytojo padėjėja M. Piktužiene lankėsi gyvūnų globos namuose „Telšių uodegėlė“. Šio apsilankymo tikslas – ugdyti vaikų atsakingą požiūrį į gyvūno auginimą bei jo priežiūrą.

Vaikus maloniai pasitiko ir apie prieglaudoje gyvenančius globotinius papasakojo gyvūnų globos namų darbuotojos.

  Vaikai turėjo galimybę iš arčiau susipažinti, kaip gyvena beglobiai gyvūnėliai, išgirdo kai kurių gyvūnų istorijas, sužinojo, kaip jie patenka į „Telšių uodegėlę“, kaip jais ten rūpinamasi. Vaikai su likimo nuskriaustais gyvūnėliais pasidalino savo dėmesiu, meile ir švelnumu. Kiekvienas į „Telšių uodegėlę“ atkeliavęs gyvūnas turi savo istoriją ir patirtį: vieni žaismingi, dėmesiu besidalijantys, kiti baugštūs ir įtariai žvelgiantys į žmogų. Vaikai netgi suskaičiavo, kiek šunų ir kiek kačių gyvena prieglaudoje. Kačių patalpose vaikai galėjo paglostyti ir pažaisti su ten gyvenančiomis katėmis, iš arčiau apžiūrėti jų gyvenamąją aplinką.

  Vaikai labai džiaugėsi galėdami ne tik pasidalinti dėmesiu gyvūnams, bet ir pradžiuginti juos lauktuvėmis. Priešmokyklinukai įsitikino, kad augintiniai reikalauja daug meilės ir suprato, kad su gyvūnais reikia elgtis labai atsakingai.

  Grįždami namo vaikai dalinosi įspūdžiais, bandė prisiminti gyvūnėlių vardus ir kartojo, kad norėtų juos aplankyti dar ne kartą.

 

 

PUG mokytoja Dijana Čirikienė 

 

 

 

foto3_3_Copy
foto4_4_Copy
foto_uodegele1_1_Copy
1/3 
start stop bwd fwd




Visos teisės saugomos © Kopijuoti informaciją draudžiama. Tikrinta XHTML and CSS.